Kemokur nr.2 - (uge33)
16 aug torsdag - 8-16 - på Aarhus Kommunehospital - Har fået 4 liter saltvand og 100 g cisplatin-gift og 250 g pemetrexedo-gift. Så mine nyrer har været på arbejde.
Status
Dag 1
-17 aug fredag. Jeg har det heldigvis lidt bedre end efter kemo 1
Forbedringen er at jeg kan allerede i dag drikke og spise næsten uden bevær
Ved kemo 1 fik jeg ekstra medicin med hjem, som jeg kunne bruge hvis jeg fik brug for det og det anvendte jeg så kun i begrænset omfang (opfattede det som ekstra nødhjælp)
Tak til 1c nu 2c for gavekurv og fine ord
Nu har jeg ændret politik og bruger også det ekstra medicin, som anbefales- hjælper måske på min velvære
Dag 2- lørdag 18 aug - Problem: ingen afføring tors morgen-søndag, hvor der så igen er "hul igennem"
Dag 3 - søndag 19 aug - halsen fyldt med en "klump" og dårlig smag - benyttede vanddrivende medicin for at få det sidste vand ud fra i torsdags! Tog ekstra tabletter om formiddagen fra reservepakken for at mindske kvalme. Føler mig træt og uden energi.
Dag 4 -mandag 20 aug - halsen er fyldt med em "klump" og dårlig smag og føler at jeg er tæt på at kaste op - træt - men spiser og drikker
Dag 5 - tirsdag 21 aug - halsen ikke så fyldt med en "klump" - så bedre på det punkt - men kræftknuden bag venstre brystben sidder og presser. Så snart jeg bevæger mig gør det ondt her - som om denne kræftknude ikke er mindsket i omfang!
Dag 6 -onsdag 22 aug. - efter samtale med hospitalet må jeg gerne forsøge at kaste op når jeg har noget "skidt" siddende i halsen og i morges blev det til opkast af noget gul galde inden min morgenmad. Men fordøjelsessystemet virker igen ok. Går lidt rundt i haven og beskærer grene mm - godt med bevægelse og lidt frisk luft.
Dag 7 -torsdag 23 aug - startede dagen uden opkast. Men fik hurtigt ondt pga kræftknyden ved venstre øverste ribben. Så jeg gik op til mit værelse med hævesænkebord og god kontor-stol - det bedste sted jeg kan sidde i øjeblikket. - Det er så i dag Anne Catherine tager hjem til Brasilien efter hun har hjulpet med at passe mig i godt 3 uger.
Dag 8 - fredag 24 aug - opkast - lidt af mine havregryn - senere på dagen nogenlunde - spiste meget varm mad om aftenen - Ulla kørte Ruth til møde i sommerhus på Mols.
Dag 9- lørdag 25 aug - startede med opkast (mavesaft) - uha nu har jeg ikke megen appetit- afleverer extra lysbilleder til scan
Dag 10-søndag 26 aug - ingen opkast - fik rundstukke og dagmartærte - drikker mælk-besøger Mikkel-Tine
Dag 11- Mandag 27 aug - skal have nyreundersøgelse på KH - Samtale kræftens hus (Georg) - mere motion ønskes
Tak til 3v studenter 2018 for buket og fine ord og brev-mrc
Dag 12- Tirsdag 28 aug blodprøveundersøgelse på KH - ingen opkast- spiser pænt- lidt færre smerter
Dag 13-Onsdag 29 aug - har det nogenlunde- en god dag - fræste urtehaven - svedte voldsomt -men ok
Dag 14 -Torsdag 30 aug - god dag -Vibeke-Ole-Aage på besøg
Dag 15 - Fredag 31 aug - en god dag
Dag 16 -Lørdag 1 sep en- god dag - var i Bredballe
Dag 17 -Søndag 2 sep - en god dag- var i Mørke
Dag 18--Mandag 3 sep - var meget træt om morgenen og smerter ved bryst -besøgte Frede og Anette
Dag 19- Tirsdag 4 sep - en god dag - ude i haven -Josette kom
Dag 20-Onsdag 5 sep - en god dag - blodpøver og tallene tyder på at det går lidt fremad - så kalr til kemo i morgen torsdag
Dag 21-Kemo 6 sep 8.00- 16.00 - samme mængde som sidst